Megérkezett a WebBroker Pro

A WebBroker két évvel ezelőtti bevezetése nagy sikert aratott nem csak a felhasználók között, hanem a befektetési szakmában is.
Ügyfeleink kérését meghallgatva a felületet továbbfejlesztettük, így megérkezett az első jelentős kiegészítés a kereskedési felülethez.

 A webes kereskedési rendszerünk első jelentősebb kiegészítése februártól minden ügyfelünk számára elérhető

A WebBroker Pro a jelenleg működő kereskedési rendszer kiegészítése lesz, amely megkönnyíti a piaci ármozgások követését, értékelését, emellett lehetővé teszi a tőzsdei vételi és eladási megbízások gyorsított és egyszerűsített beadását, módosítását.

Használata nem csak a napi szinten kereskedő ügyfeleinket segíti, hanem bárkit, akit érdekelnek a tőzsdei ármozgások, hosszú távú tendenciák.

HOGYAN NÉZ KI AZ ÚJ FELÜLET?

A fejlesztés célja, hogy a felhasználók villámgyorsan tájékozódhassanak a piaci változásokról és minél gyorsabban le tudják reagálni azokat. A képernyőn kártyákat helyeztetünk el, amik kereskedési információkat tartalmaznak.
Attól függően, hogy hova kattintunk egy kártyán, egyes ajánlati adatok azonnal kitöltésre kerülhetnek.
villámgyors kereskedés érdekében a megbízások beadásának folyamatát is átalakítottuk, így azok kevesebb adat megadásával is rögzíthetőek lesznek, közvetlenül a kártyákra kattintva.

MILYEN FUNKCIÓK ÉRHETŐEK EL A WEBBROKER PRO-BAN?

Az új rendszer főbb elemei a munkaterületek és a kártyák. A munkaterület lehetőséget ad, hogy kategórizáljuk a megjelenített kártyákat, amelyeket négy különböző méretben flexibilisen helyezhetünk el a képernyőre.
Nézzük meg, hogy milyen kártyákat használhatunk a hamarosan debütáló felületen.

TICKER KÁRTYA

A kártya a szabadon kiválaszott termék késleltesének megfelelő árfolyamát és napi árváltozását mutatja.

A kártya a kiválasztott termék késleltetésnek megfelelő árfolyamát, napi árváltozását mutatja.

AJÁNLATI KÖNYV KÁRTYA

A keskeny és normál méretben is elérhető kártyán a termék ajánlati könyvét, illetve a napi árváltozását lehet megtekinteni. Az ajánlatokra kattintva kényelmesen be tudunk adni megbízást, ahol az ár és a mennyiség már előre ki van töltve.

GRAFIKON KÁRTYA

A normál és széles méretben elhelyezhető kártyán az adott termék árfolyamgrafikonja jelenik meg valamint a legfontosabb árfolyam adatok. A grafikont: oszlop, vonal, gyertya és terület formátumban is megjeleníthetjük.

BÉT KÖTÉSLISTA KÁRTYA

A kártyán a kiválasztott BÉT részvények, késleltetésnek megfelelő kötésinformációi frissülnek. 

KERESKEDÉSI ADATOK KÁRTYA

A kereskedési ajánlat kártya lehetőséget ad arra, hogy egy felületen teljesen testreszabható módon tekinthetjük át a portfóliónkat, vagy más istrumentumot, amit figyelemmel akarunk kísérni. Az extra széles kártyán 22 különböző oszlopból választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt. 

KELL FIZETNEM A PRO FUNKCIÓKÉRT?

Nem, az új WebBroker Pro minden jelenlegi és új ügyfelünk számára extra díj nélkül elérhető lesz, függetlenül attól, hogy milyen csomagban van. 

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Dolgozunk rajta, hogy az új, Pro felület a lehető legtöbb felhasználási igényt ki tudja elégíteni. A most bemutatott kártyák mellett, olyan fejlesztéseket tervezünk, mint pl. a grafikonrajzoló, de természetesen új kártyák is érkezni fognak. Törekszünk arra, hogy minden fontos változásról értesítést küldjünk ügyfelinknek, így senki sem fog lemaradni az új funkciókról.

HOGYAN TUDOM ELINDÍTANI A WEBBROKER PRO-T?

A szolgáltatás élesítése előtt minden ügyfelünknek küldeni fogunk egy tájékoztató levelet. Az új funkció a következőképpen fog megjelenni a WebBroker felületén:

MILYEN ESZKÖZÖN MŰKÖDIK A WEBBROKER PRO?

A WebBroker Pro erőforrás igénye megegyezik a WebBroker felületével, így minden ügyfelünk, aki jelenleg is használja a WebBroker felületét, fennakadás nélkül érheti majd el az új fejlesztést. 
A WebBroker felülettel ellentétben a Pro funkciókat nem mobil eszközökre optimalizáltuk. A maximális felhasználási élmény érdekében, a Pro felületet érdemes nagyobb, magas felbontású monitoron használni. Az ajánlott képrernyőfelbontás: Full HD 1920X1080
 

A WebBroker Pro minimális rendszer-követelményeket a következőek:

  • Win7, Os X 10.6, vagy újabb operációs rendszer
  • Legalább 2GB memória
  • Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge  webböngészők