A WebBroker a KBC Equitas asztali számítógépre optimalizált kereskedési rendszere. Kereskedési platformjának megbízhatóságát és gyorsaságát ügyfeleink és versenytársaink egyaránt elismerik! A WebBroker BÉT 2018-ban és 2020-ban is elnyerte a BÉT legjobb kereskedési rendszerének járó díját. 

A WebBroker belépéshez kattintson ide: 

BELÉPÉS

További segítség a WebBroker használatához

A WebBroker mostantól még biztonságosabb

A változó európai uniós szabályozással összhangban, az internetes értékpapír kereskedés biztonságának növelése érdekében 2019 november 1-től a WebBroker-ben módosul az ajánlatok beadásának folyamata.

Megbízások biztonságos beadása a WebBroker-ben:
November 1-től az első belépés alkalmával ügyfeleinknek választaniuk szükséges, hogy a jövőben milyen módon kívánják aláírni megbízásaikat. 

 

 

Amennyiben minden megbízást alá kíván írni:
Ügyfeleinknek a megbízások beadása előtt minden tranzakciót alá kell írniuk mobilalkalmazás vagy Digipass készülék segítségével.

 

Amennyiben gyorsan szeretne kereskedni a WebBroker-ben:
Aktívan kereskedő ügyfeleinknek lehetősége van az Ügyféladatok/Beállítások menüpont alatt aktiválni egy 60 perces időablakot, melyen belül a megbízások Digipass aláírás nélkül is beadhatóak.

 

 

Kereskedési idő meghoszabbítása:

A 60 perces időablakot a felhasználó bármikor meghosszabbíthatja, hogyha a képernyő jobb felső sarkában található „bevásárlókosár” ikonra kattint és Digipass belépési kódjával jóváhagyja a hosszabbítást. 
A lejárati időt a bevásárlókosáron elhelyezett sáv is jelzi, valamint a felület értesítést is küld a lejárat vége felé közeledve. Ezt az értesítést a felhasználó bármikor kikapcsolhatja.