Töltse le a legújabb verziót ide kattintva: 

  

 

Online számlanyitás

Nézze meg, mennyire egyszerű a MobilBroker aktiválása:

Kedvencek
Kedvenc értékpapírjait a belépést követően azonnal követheti és kényelmesen adhat be vételi vagy eladási megbízást.

Portfólió
Tekintse át számlái aktuális értékét, az elért eredményt és a készleten lévő értékpapírokat. Szintén ezen a felületen követheti az aktuálisan nyitott és teljesült megbízásait.

Értékpapírok
Keressen az értékpapír nevére, ISIN kódjára vagy a Bloomberg tickerre.

Az alkamazás újraaktiválása (elfelejtett jelszó)
Amennyiben elfelejtette a jelszavát vagy egyéb belépési gondja akadt, érdemes lehet az alkalmazást újraaktiválni. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy az alkamlazás nyitóképernyőjén a jobb felső sarokban kiválasztja a "digipass törlése" funkciót, majd a "KBC ügyfél vagyok" gombbal újra elindítja a regisztrációt. 

digipass torlese

 

Több számla kezelése
Kezeljen több fiókot kényelmesen, egy készülékről. Amennyiben Ön jogosult más értékpapírszámlájának a kezelésére, úgy néhány kattintással hozzáadhatja ezt a fiókot is az alkalmazáshoz.

Push üzenetek fogadása
Az alkalmazás új, 1.6-os verziójában már elérhetőek a push értesítések, amelyekkel kényelmesen és díjmentesen értesülhet megbízásai teljesüléséről, új elemzésekről, érdekes ajánlatokról valamint árszintfigyelést is beállíthat.


Árszintfigyelés
Kedvenc értékpapírjai követéséhez beállíthat árszintfigyelést. Mivel ez real-time adatok alapján működik, így biztosan nem marad le a kedvező beszállási pontokról.