Ezen az oldalon a portálhoz tartozó jelszavát újíthatja meg. Fontos, hogy ez nem egyezik meg a WebBroker belépéshez szükséges ideiglenes jelszóval.

Amennyiben  a WebBrokerbe szeretne átmenetileg bejelentkezni Digipass hiányában, kérjük, keresse a telefonos ügyfélszolgálatunkat!

Elfelejtett jelszó


Kérjük, adja meg felhasználónevét a folytatáshoz! A felhasználói fiókjához tartozó e-mail címre elküldjük jelszava megváltoztatásához szükséges instrukciókat. Felhívjuk figyelmét, amennyiben Ön ügyfelünk, úgy jelszavát biztonsági okokból nem itt tudja beállítani. Használja DigiPass készülékét a belépéshez, majd a beállítások között változtassa meg jelszavát.


Mi az a portál jelszó?

Felhasználóneve és a választott portál jelszava segítségével bejelentkezhet a KBC Equitas weboldalára, így elolvashatja, megnézheti a kizárólag ügyfeleinknek szóló, "zárt" elemzéseinket és videóinkat is, és egy kattintással jelentkezhet előadásainkra, eseményeinkre. Mindehhez nincs szükséges Digipass készülék vagy mobilalkalmazás által generált jelszóra.

Hogyan tudok a WebBrokerbe bejelentkezni?

A WebBrokerbe a portál jelszavával nem tud bejelentkezni, ehhez mindenképp Digipass készülék vagy a mobil Digipass alkalmazás segítségével generált Digipass jelszóra van szükség.

Ha valamilyen oknál fogva nem tud Digipass jelszót generálni, kérjük forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a (+36-1) 889-2666 számon!