KBC ajánlói program

Hívja meg barátait és nyissanak számlát teljesen online!

  • 30 000 Ft díjkedvezmény jóváírás Önnek és ismerősének is
  • Elérhető a MobilBroker és WebBroker felületén
  • Több ismerősét is meghívhatja

Fontos: A személyesen történő számlanyitás megszűnt, kizárólag - amennyiben az alábbiaknak megfelel - online számlanyitásra van lehetősége.

 

Hogyan működik?

A KBC MobilBroker vagy WebBroker felületen megjelent egy új, „Ajánlói Program” nevű funkció, melyet az alábbiak szerint ismertetünk Önnek. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérjük tekintse át a részvételi feltételeket.

A menüpontot kiválasztva első lépésként el tudja olvasni az akció felhasználási feltételeit.
Amennyiben a feltételeket elfogadja és a „Kipróbálom” gombra nyom, létrejön az egyedi ajánlói promóciós kód. A kódot szabadon megoszthatja, és amennyiben sikeres számlanyitás történik, amelyet az Ön promóciós kódját használva kezdeményeztek, úgy 30.000 Ft kereskedési-díjkedvezményt írunk jóvá mind az Ön, mind az ismerőse részére.

MobilBroker belépés

WebBroker belépés

 

Első lépés: promóciós kód megosztása

Egyedi promóciós kódját szabadon elküldheti ismerősei / barátai részére. Egyszerűen másolja ki a kódot és az Ön számára kényelmes csatornákon keresztül küldje el barátainak.

 

Második lépés: egy perces regisztráció

Barátai letöltik a MobilBroker alkalmazást mobilkészülékükre, és ott a regisztráció folyamán beírják az Ön által kapott promóciós kódot. A felület a sikeres aktiválásról visszajelzést küld, így biztos lehet benne, hogy a kedvezmény jóváírásra fog kerülni.

Amennyiben a regisztráció sikeresen lezárult, az Ajánló számára a MobilBroker és WebBroker felületeken megjelenik egy „ajánlások követése” gomb, ahol anonimizált módon, nyomon lehet követni a meghívott ismerősök számlanyitásának állapotát.

 

Harmadik lépés: számlanyitás és a kedvezmény jóváírása

Meghívott barátjának már csupán annyit kell tennie, hogy a MobilBrokerbe vagy WebBrokerbe belépve digitálisan aláírja a szükséges dokumentumokat.

A dokumentumok aláírását követően már használhatja is az értékpapír számláját, valamint a 30.000 Ft-os kereskedési-díjkedvezmény jóváírásra kerül az Ön és a barátja számláján.

Az akcióban szerzett kereskedési jutalékkedvezmény bármely számlán, de csak a jóváírást követő 60 naptári napban indított és teljesült megbízások esetén érvényesíthető. További információkért a jutalékkedvezményéről kattintson ide. A kedvezmény készpénzre nem váltható, át nem ruházható. A fel nem használt kedvezmények a lejárati idő után elvesznek.