Megérkezett a KBC ajánlói program!

Hívja meg barátait és szerezzen akár 30 000 Ft díjkedvezmény jóváírást.

  • Elérhető a MobilBroker és WebBroker felületén
  • Több ismerősét is meghívhatja

Hogyan működik?

A KBC MobilBroker vagy WebBroker felületen megjelent egy új, „Ajánlói Program” nevű funkció, melyet az alábbiak szerint ismertetünk Önnek. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérjük tekintse át a részvételi feltételeket.

A menüpontot kiválasztva első lépésként el tudja olvasni az akció felhasználási feltételeit.
Amennyiben a feltételeket elfogadja és a „Kipróbálom” gombra nyom, létrejön az egyedi ajánlói linkje. A linket szabadon megoszthatja, és amennyiben sikeres számlanyitás történik, amelyet az Ön linkjén keresztül kezdeményeztek, úgy 30.000 Ft kereskedési-díjkedvezményt írunk jóvá mind az Ön, mind az ismerőse részére.

WebBroker belépés

 

Első lépés: link megosztása

Egyedi linkjét szabadon elküldheti ismerősei / barátai részére. Egyszerűen másolja ki a linket és az Ön számára kényelmes csatornákon keresztül küldje el barátainak.

Második lépés: egy perces regisztráció

Barátai, a linket megnyitva kitölthetik a gyors regisztrációs felületet. Az oldalon már látszódni fog számukra az Ön keresztneve és a kedvezmény mértéke, így biztosak lehetnek benne, számlanyitás esetén a kedvezmény jóvá lesz írva számukra.
Amennyiben a regisztráció sikeresen lezárult, az Ajánló számára a MobilBroker és WebBroker felületeken megjelenik egy „ajánlások követése” gomb, ahol anonimizált módon, nyomon lehet követni a meghívott ismerősök számlanyitásának állapotát.

 

Harmadik lépés: azonosítás, számlanyitás és a kedvezmény jóváírása

Meghívott barátjának már csupán annyit kell tennie, hogy felkeresi központi ügyfélszolgálatunkat vagy a kiemelt K&H bankfiókok valamelyikét, hogy elvégezze az egyszeri azonosítást, majd a WebBrokerbe belépve digitálisan aláírja a szükséges dokumentumokat.

A dokumentumok aláírását követően már használhatja is az értékpapír számláját, valamint a 30.000 Ft-os kereskedési-díjkedvezmény jóváírásra kerül az Ön és a barátja számláján.

Az akcióban szerzett kereskedési jutalékkedvezmény bármely számlán, de csak a jóváírást követő 60 naptári napban indított és teljesült megbízások esetén érvényesíthető. További információkért a jutalékkedvezményéről kattintson ide. A kedvezmény készpénzre nem váltható, át nem ruházható. A fel nem használt kedvezmények a lejárati idő után elvesznek.