Oktatás

Regisztráció

Hogyan tudok regisztrálni az oktatásokra?

A KBC Equitas oktatásain többnyire ügyfeleink, esetenként regisztrált felhasználóink vehetnek részt. A regisztráció weboldalunk KBC AKADÉMIA menüpontjában érhető el, bejelentekést követően a kiválasztott esemény adatlapján.

Ha egy előadásra regisztráltam, akkor részt vehetek a teljes oktatássorozaton?

Nem. Minden alkalomra külön kell regisztrálni.

Honnan tudom, hogy sikeres volt a regisztrációm?

Sikeres regisztráció esetén egy automatikus válaszlevelet kap az oktatás részleteivel, valamint a weboldalra bejelenkezve a fogaskerék ikonon kattintva az Oktatásaim menüpontban láthatja, mely alkalmakra regisztrált rendszerünkben.

A regisztrációs felületen nem regisztráltam, hanem e-mailben jeleztem részvételi szándékomat. Így is érvényes a regisztráció?

Nem. Az oktatásokra kizárólag a regisztrációs felületen kitöltött jelentkezést fogadjuk el.

Lekéstem a regisztrációt, viszont érdekel az oktatás. Mit tegyek?

Ne aggódjon, nem maradt le semmiről, ugyanis évente több szeminárium és webináriumsorozat is meghirdetésre kerül. A KBC Equitas honlapján mindig megtekinthető a soron következő oktatássorozat, amelyre ügyfeleink regisztrálni tudnak.előadások

Tudok kísérőt vinni az ügyfeleknek meghirdetett előadásra?

A regisztráció egy főre szól. Amennyiben a kísérője is ügyfél, és kitölti a regisztrációt, természetesen ő is részt vehet az előadáson.

Regisztráltam az ügyfeleknek szóló előadásra, de valaki mást szeretnék a nevemben elküldeni. Van erre lehetőség?

Nincs. Az előadásra kizárólag azokat az érdeklődőket tudjuk fogadni, akiknek a neve és ügyfélszáma alapján a jelentkezés szól.

Regisztráltam az előadásra, de nem fogok odaérni előadás kezdetére. Mi a teendő?

Kérjük ügyfeleinket, hogy pontosan érkezzenek, mert a későn érkezők bejutását nem tudjuk biztosítani az előadásokra.Webináriumok

Mi az a webinárium?

A webinárium röviden összefoglalva egy internetes előadás, amelyet a résztvevők a világ bármely pontján követhetnek egy számítógép előtt ülve. Az internetes felületen az előadót élőben láthatja és hallhatja, ezen felül láthatja az adott téma prezentációját, az előadó jegyzeteit, vagy akár az előadó által használt programokat is. Minden résztvevő kérdéseket tehet fel írásban, melyre az előadó vagy szóban, vagy írásban válaszol.

Kik és hogyan vehetnek részt a KBC Equitas webináriumain?

A webináriumok ügyfeleink számára elérhetőek, számukra viszont teljesen ingyenesek. A kívánt előadásra weboldalunk Webinárium menüpontjában lehet jelentkezni. 

Milyen program szükséges a részvételhez?

Alapesetben nem szükséges külön kliensprogram telepítése a webináriumok megtekintéséhez. A KBC Equitas webináriumai a GoToWebinar szolgáltatása révén a böngészőben nyílnak meg. Okostelefonokon, illetve táblagépeken azonban külön alakalmazás telepítését kérheti a rendszer. A résztvevőknek nem kell regisztrálni a GoToWebinar oldalon a webinárium használatához.

Hogyan tudok csatlakozni?

A webináriumokra az KBC Akadémia menüpontban tud jelentkezni.  A csatlakozáshoz szükséges egyedi linket, amelyet csak Ön tud majd használni, emailben küldjük el az Ön email címére a regisztrációt követően, és az esemény előtt egy nappal, illetve egy órával.

A linkre kattintva a webinárium alkalmazása lefut, az előadás pedig megjelenik a képernyőjén.

Milyen eszközök szükségesek a webinárium megtekintéséhez?

  • Szélessávú internetkapcsolat
  • Hangfal vagy fülhallgató