SZÁMLANYITÁS

Számlanyitás: ingyenes, gyors és egyszerű, mint az egyszeregy

Regisztráció

Néhány egyszerű lépésben adja meg személyes adatait, majd ezután véglegesítse számlanyitását!

Regisztráció után azonnal olvashatja összes elemzésünket, valamint jelentkezni tud webináriumainkra és szemináriumainkra.


Számlát nyitni regisztráció nélkül is tud, azonban a későbbi ügyintézési folyamat így lényegesen hosszabb lehet.

Fióki azonosítás / Személyes számlanyitás

Fáradjon be a KBC Securities ügyfélszolgálatára (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10.), vagy a kijelölt K&H bankfiókok valamelyikébe, ahol kollégáink elvégzik a törvényben előírt azonosítást.

Az azonosításhoz ezeket a dokumentumokat mindenképpen hozza magával:

  • Személyazonosító igazolvány (vagy útlevél) és lakcímkártya 
  • Adóigazolvány

Ha Ön külföldi állampolgár, vagy cége/vállalkozása számára szeretne számlát nyitni, további dokumentumokra is szüksége lesz.

Amennyiben a K&H Bank egyik fiókjában szeretné az azonosítást elvégezni, a folyamat további gyorsításához célszerű időpontot foglalnia a fenti listából kiválasztott egyik bankfiókban, a "Prémium" szolgáltatást választva. Időpont foglaláshoz kattintson IDE.


Számlanyitás online véglegesítése 

Ahhoz, hogy az azonosítást követően elkezdhesse a kereskedést, az első belépés alkalmával véglegesítenie kell számlanyitását pár kattintással (szerződések aláírása, megfelelési teszt kitöltés, díjcsomag választás) Ezt megteheti már otton is, de akár ügyfélszolgálatunkon, vagy a K&H bankfiókban kihelyezett számítógépek egyikén is (így érheti el a bakfiókokban kihelyezett számítógépeken weboldalunkat),  ahol kollégáink segítenek az első lépések megtételében.

A számlanyitás véglegesítésének menetét ebben a videóban mutatjuk be:

Pénz beutalására vagy befizetésére a számlanyitás véglegesítése után van lehetősége.


Nyissa meg számláját most!