Rólunk

értékpapír befektetések mindenkinek

A KBC Equitas kereskedési rendszere az online tőzsdei kereskedés lehetőségét biztosítja több tízezer ügyfelének 2000 óta.

Szolgáltatásaink a kezdetek óta nagyon sokat fejlődtek, ügyfeleinknek nem pusztán a részvények kereskedését biztosítjuk, hanem kiszolgáljuk őket elemzésekkel, tőzsdei oktatásokkal, változatos értékpapírokkal, adóhatékony megoldásokkal, és személyes brókeri szolgáltatásokkal.

Hivatásunk az, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő támogatást biztosítsunk vagyonuk megőrzésében és gyarapításában. Hiszünk abban, hogy a teljes értékű élethez hozzátartoznak a felelős befektetések, ezért célunk az, hogy az értékpapír befektetéseket eljuttassuk mindenkihez.

Kereskedési rendszereinkben részvények, befektetési alapok, certifikátok és egyéb értékpapírok érhetők el a hazai mellett a világ vezető tőzsdéin, egy számláról, egy rendszerből.
 

A KBC csoporthoz tartozunk

A KBC Equitas márkanév Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatójának, a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének a lakossági szolgáltatásait tömöríti.

Társaságunk Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójához, a belga központú KBC csoporthoz tartozik, így ügyfeleink élvezhetik testvérvállalatunk, a K&H Bank közelségéből fakadó előnyöket.


 


A garanciát ügyfeleink jelentik

A KBC Equitasnál úgy gondoljuk, hogy nem csak a kereskedés biztonságáért, hanem az értékpapír befektetések hazai elterjedéséért és ügyfeleink vagyonának gyarapításáért is felelősséggel tartozunk.

Meggyőződésünk, hogy csak akkor lehetünk sikeresek hosszú távon, ha ügyfeleink is azok. Mindez garanciát jelent arra, hogy a befektetni és tőzsdézni vágyók a KBC Equitas személyében a minőséget és a biztonságot választják.

Közönségszavazás alapján 2018-ban a WebBroker-t választották az év hazairészvény-kereskedési platformjának.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is a nagyközönség dönthette el, melyik platform lesz a 2018-as év legjobb kereskedési felülete. Az ügyfelek visszajelzése alapján 2018-ban több hazai befektetési bankot és szolgáltatót megelőzve a WebBroker-nek sikerült megnyernie ezt a rangos elismerést.

Csatlakozzon Ön is ügyfeleink elégedett táborához, nyisson számlát most!
 

Hogyan nyithatok számlát?