2017. március 7. 11:50

Így tud kereskedni az ünnepnapokon!

Ismét közeledünk az ünnepek felé.

2017. március 3. 13:43

Új termékkel indul a tavasz

A márciussal, a jó idő mellett,  néhány frissítés is érkezett

2016. december 9. 10:51

Így tud kereskedni az ünnepek alatt!

Fontos információ a tőzsdék nyitvatartásáról. 

2016. december 8. 10:48

Hírlevelek gyorsabban, hatékonyabban

A WebBroker mellett egy hasonlóan fonts, de kevésbé látványos fejlesztésen is dolgoztunk.

2016. november 16. 17:27

Megváltozott a megfelelési teszt

Minden ügyfelünknek újra ajánlott kitölteni.

2016. augusztus 22. 11:38

Mi történt a certifikátkeresővel?

Elromlott, de dolgozunk a megjavításán.

2016. augusztus 3. 11:25

Historikus portfólió adatokkal bővült a WebBroker

Nyáron sem állt le a WebBroker fejlesztése

2016. július 13. 11:33

Ügyfeleink kérték, mi megcsináltuk

Újabb fejlesztések a WebBrokerben

2016. május 31. 9:52

Új funkciókkal bővült a WebBroker

Ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettünk.

 
1 2
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hasznos tanácsokat küldünk a befektetések sikeres kezeléséhez.

Adatait az adatkezelési tájékozatónak megfelelően kezeljük, e-mail címét nem adjuk ki harmadik fél számára.

Jogi nyilatkozat

A fenti elemzést a KBC Securities állította össze. A KBC Securities semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. Az elemzésben szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített elemzését tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. Az elemzésben szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak. Amennyiben az elemzésben a KBC Securities további elemzéseire alapuló ajánlások szerepelnek, azok soha nem értelmezhetők a kapcsolódó elemzésben foglalt iránymutatások nélkül. A KBC Securities semmilyen módon nem garantálja, hogy az elemzésben említett pénzügyi instrumentumok megfelelnek az Ön igényeinek. A KBC Securities jelen elemzés útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak így azelemzésben szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.
A KBC Securities Magyarországi Fióktelepének működését a belga pénzügyi felügyelet, a CBFA (Commissie Voor Het Bank-, Financie- en Assurantiewezen) ellenőrzi.
Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének előzetes írásbeli engedélyével lehet a jelen elemzés tartalmát rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni. 
A jelen cikk nem a befektetési elemzések függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, nem vonatkozik rá a befektetési elemzések terjesztését, közzétételét megelőző ügyletkötésre vonatkozó tilalom.