töltse ki kérdőívünket...

...ÉS 5.000 FT díjkedvezmény jóváírást szerezhet

mit kell tennie?

 • Töltse ki kérdőívünket 2021. január 17-ig
  Ügyfélelégedettségi kérdőívünket ide kattintva érheti el. A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, azaz a beküldött visszajelzés alapján Ön nem lesz azonosítható. 

 • Írjon nekünk egy emailt 2021. január 24-ig
  Annak érdekében, hogy a kedvezményt jóvá tudjuk írni Önnek, kérjük, hogy a WebBroker-ben megadott email címéről írjon nekünk egy üzenetet az info@kbcequitas.hu központi email címünkre és jelezze, hogy a kitöltés megtörtént.
  Az emailt ide kattintva kényelmesen el tudja küldeni. 

 • Jóváírjuk Önnek az 5000 Ft díjkedvezményt
  A díjkedvezmény bármely számlán és tőzsdén beadott értékpapír-tranzakciókra érvényesíthető 2021. február 1. és 2021. február 28. között

A kitöltés csupán néhány percet vesz igénybe. Töltse ki most!

Ha Ön még nem ügyfelünk:

Kattintson ide és töltse ki az előregisztrációt néhány perc alatt.


A jutalékkedvezményre vonatkozó akció részletei

Az ügyfélelégedettség méréshez kapcsolódó akció határozott időtartamú, 2021. január 11-től 2021. január 17-ig tart.

Az akcióban való részvétel feltétele, hogy a fenti időszakban kitöltse ügyfélelégedettségi kérdőívünket, majd ezt követően az info@kbcequitas.hu email címre küldött elektronikus levél formájában tájékoztassa a Fióktelepet arról, hogy a kitöltés sikeresen megtörtént és kéri az Akció keretében nyújtott kereskedési-díjkedvezmény aktiválását. 

Az akcióban nyújtott kereskedési jutalék-kedvezmény bármely számlán és tőzsdén beadott értékpapír-tranzakciókra érvényesíthető 2021. február 1. és 2021. február 28. között.
A kedvezmény készpénzre nem váltható, át nem ruházható, és a fel nem használt kedvezmények a lejárati idő után elvesznek.

Részletes információkért a jutalék-kedvezményről kattintson ide!

Az akció részvételi szabályzatát ide kattintva tudja letölteni! 

Jogi nyilatkozat

A fenti tájékoztatót a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: „KBC Securities”) állította össze. 

A KBC Securities jelen tájékoztató útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők pénzügyi eszköz jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetési ajánlásnak, marketingközleménynek, befektetéssel kapcsolatos kutatásnak, pénzügyi, adó- vagy jogi tanácsadásnak, céljuk kizárólag az általános tájékoztatás.

A KBC Securities működését anyavállalata révén a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, egyes, jogszabályban nevesített tárgykörök esetében pedig az MNB (Magyar Nemzeti Bank) is jogosult hatáskörében eljárni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a KBC Securities előzetes írásbeli engedélyével lehet a jelen tájékoztató tartalmát rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni.

Copyright © 2021 KBC Securities Magyarországi Fióktelepe, minden jog fenntartva.