megoldásaink Befektetők számára

Kínálatunkban minden befektető megtalálhatja a portfóliójához és stílusához illeszkedő építőköveket, a befektetni vágyók számára is változatos megoldásokat kínálunk.


Portfólió megközelítés

Egy ideális befektetési portfólió három fő elemből épül fel:

  • Alap termékek
  • Pillér termékek
  • Kiegészítő termékek


A portfólión belüli arányok számos tényezőtől függnek a vagyoni helyzettől kezdve az egyéni célokon át a befektetői stílusig. A kockázatok kezelése szempontjából azonban fontos felismernünk, hogy mik a fő jellemzői a különböző befektetési típusoknak.
 

Befektetés típusa Megtakarítások Befektetések Spekulatív ügyletek
Portfólió építőelem Alap termékek Pillér termékek Kiegészítő termékek
Kockázat Alacsony Közepes Magas
Hozampotenciál Mérsékelt Számottevő Kiemelkedő
Ajánlott időtáv Rövid - Hosszútáv Közép- és hosszútáv Rövidtávértékpapírok Befektetésekhez

Befektetési céllal azokat az értékpapírokat ajánljuk, amelyekkel látható hozamokat lehet elérni alacsony-közepes kockázatvállalás mellett:Segítség a választásban


1. Részvények

A legígéretesebb hosszútávútávú sztorik azonosításában elemzőink fundamentális alapon nyugvó kereskedési ötletei segítik ügyfeleinket.

Aktuális elemzéseinket és kereskedési ötleteinket ügyfeleink elérhetik Elemzéseink között, bejelentkezést követően. Kereskedési ötleteinkről pedig itt olvashatnak bővebben:
 

Kereskedési ötleteink


 


2. Befektetések

Ha Ön jelentősebb portfóliómérettel rendelkezik, igénybe veheti prémium üzletkötőink szolgáltatásait, akiktől közvetlen segítséget kaphat befektetései kezelésében.
 

Prémium üzletkötőink