KBC Equitas
2018. június 21. 14:35

Változások a reggeli hírleveleknél

Változások jönnek a reggeli hírlevelek kapcsán, főleg ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálását szem előtt tartva. Több aspektusból is érezhető lesz a változás.

1) Az első, hogy a mindennapos „sablonos” reggeli e-mail helyett a jövőben a hét első napján jön majd csak levél. Rendszeres volt az elmúlt években, hogy sokan panaszkodtak a túl sok levélre, részben emiatt is változtatunk. Ezzel párhuzamosan tapasztalataink szerint a befektetőket főleg a nagyobb hozzáadott értékű elemzések érdeklik jobban (például a részletes stratégiával ellátott kereskedési ötletek). Ezek arányát is szeretnénk növelni ezzel a lépéssel.

Információkban viszont nem lesz hiány, a hétfői (heti hírlevél) pedig minden eddiginél részletesebb lesz. Kitérünk benne a globális folyamatokra, a devizapiaci helyzetre, illetve a nagyobb magyar részvényeket érintő főbb folyamatokra és a technikai képekre. Célunk az, hogy ne csak a híreket, hanem minél inkább az összefüggéseket is minél inkább lássák ügyfeleink, és átfogó képet tudjunk adni a befektetőket leginkább érdeklő folyamatokról.

2) Ettől függetlenül a legeslegfontosabb híreket napi szinten is kommentáljuk majd, viszont azok nem e-mailben, hanem a weboldalon jelennek majd meg. A magyar eszközökre fogunk fókuszálni, ahol elengedhetetlennek tartjuk a jól informáltságot (már csak a tréder szemléletű ügyfeleink miatt is). Nyitás előtt lesznek majd elérhetőek a weboldalon ezek a hírek. Érdemes lesz tehát nyitás előtt figyelni a kbcequitas.hu weboldalt, vagy használni RSS olvasót (pl. Feedly) a tényleg igazán fontos napi fejlemények kapcsán. Természetesen a heti és napi hírek is publikusak lesznek továbbra is.


Jogi nyilatkozat

A fenti marketingközleményt a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: „KBC Securities”) állította össze. A KBC Securities semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. A marketingközleményben  szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített összeállítását tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. A marketingközleményben  szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Amennyiben a marketingközleményben  a KBC Securities további marketingközleményein alapuló ajánlások szerepelnek, azok soha nem értelmezhetők a kapcsolódó marketingközleményben foglalt iránymutatások nélkül.

A KBC Securities semmilyen módon nem garantálja, hogy a marketingközleményben említett pénzügyi instrumentumok megfelelnek az Ön igényeinek.

A KBC Securities jelen marketingközlemény útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők pénzügyi eszköz jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetéssel kapcsolatos kutatásnak, pénzügyi, adó- vagy jogi tanácsadásnak, így a marketingközleményben szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.

A KBC Securities Magyarországi Fióktelepének működését anyavállalata révén a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA  (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, egyes, jogszabályban nevesített tárgykörök esetében pedig az MNB (Magyar Nemzeti Bank) is jogosult hatáskörében eljárni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a KBC Securities előzetes írásbeli engedélyével lehet a jelen marketingközlemény tartalmát rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni.

A jelen marketingközlemény nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.

A KBC Securities jelen marketingközleményre is kiterjedő módon megfelelő belső eljárásokat dolgozott ki és működtet az összeférhetetlenségi esetek elkerülése, illetve közzététele érdekében. A jelen marketingközlemény készítésében részt vevő személyekre vonatkozó és a marketingközleménnyel kapcsolatos egyéb lényeges információkat a következő oldalon, a linkre kattintva talál: Anyagaink jellemzői, összeférhetetlenségi szabályok 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hasznos tanácsokat küldünk a befektetések sikeres kezeléséhez.