2020. június 29. 11:36

Megérkezett a KBC MobilBroker!

Töltse le megújult alkalmazásunkat és kezelje portfólióját, bárhol is legyen!

     

Most néhány kattintással lecserélheti fizikai digipass modulját vagy frissítheti digipass alkalmazását. Mutatjuk, mennyire egyszerű:

Kedvencek
Kedvenc értékpapírjait a belépést követően azonnal követheti és kényelmesen adhat be vételi vagy eladási megbízást.

Portfólió
Tekintse át számlái aktuális értékét, az elért eredményt és a készleten lévő értékpapírokat. Szintén ezen a felületen követheti az aktuálisan nyitott és teljesült megbízásait.

Értékpapírok
Keressen az értékpapír nevére, ISIN kódjára vagy a Bloomberg tickerre.

Több számla kezelése
Kezeljen több fiókot kényelmesen, egy készülékről. Amennyiben Ön jogosult más értékpapírszámlájának a kezelésére, úgy néhány kattintással hozzáadhatja ezt a fiókot is az alkalmazáshoz.

Visszajelzés küldése
Az új alkalmazás használatát követően, komoly segítséget jelent számunkra, hogyha a felmerülő észrevételeket elküldi nekünk. Ezzel hozzájárulhat ahhoz, hogy az APP-ot tovább fejlesszük.
Visszajelzését ide kattintva, vagy az alkalmazás megnyitását követően a Továbbiak/Kapcsolat/Visszajelzés küldése gombot kiválasztva tud küldeni nekünk.


Jogi nyilatkozat

A fenti marketingközleményt a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: „KBC Securities”) állította össze. A KBC Securities semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. A marketingközleményben  szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített összeállítását tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. A marketingközleményben  szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Amennyiben a marketingközleményben  a KBC Securities további marketingközleményein alapuló ajánlások szerepelnek, azok soha nem értelmezhetők a kapcsolódó marketingközleményben foglalt iránymutatások nélkül.

A KBC Securities semmilyen módon nem garantálja, hogy a marketingközleményben említett pénzügyi instrumentumok megfelelnek az Ön igényeinek.

A KBC Securities jelen marketingközlemény útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők pénzügyi eszköz jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetéssel kapcsolatos kutatásnak, pénzügyi, adó- vagy jogi tanácsadásnak, így a marketingközleményben szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.

A KBC Securities Magyarországi Fióktelepének működését anyavállalata révén a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA  (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, egyes, jogszabályban nevesített tárgykörök esetében pedig az MNB (Magyar Nemzeti Bank) is jogosult hatáskörében eljárni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a KBC Securities előzetes írásbeli engedélyével lehet a jelen marketingközlemény tartalmát rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni.

A jelen marketingközlemény nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.

A KBC Securities jelen marketingközleményre is kiterjedő módon megfelelő belső eljárásokat dolgozott ki és működtet az összeférhetetlenségi esetek elkerülése, illetve közzététele érdekében. A jelen marketingközlemény készítésében részt vevő személyekre vonatkozó és a marketingközleménnyel kapcsolatos egyéb lényeges információkat a következő oldalon, a linkre kattintva talál: Anyagaink jellemzői, összeférhetetlenségi szabályok 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hasznos tanácsokat küldünk a befektetések sikeres kezeléséhez.