kattints és töltsd le a K&H mobiltrader legfrissebb verzióját

mobiltrader aktiválása

Az aktiválás lépései: 

Kattints a login gombra, majd add meg a felhasználónevedet és jelszavadat. A rendszer által küldött sms kódot írd be a mezőbe. Ezt követően adj meg egy pin kódot és aktiváld a biometrikus azonosítást, így a mobiltraderbe ezek valamelyikével egyszerűbben bejelentkezhetsz.

nyelv átállítása

Az aktiválás után szükség lehet a nyelv átállítására. Ehhez bal felül kattints az "áttekintés" melletti három csíkra, az oldalsó menüben pedig a "settings" vagyis "beállítások" gombra. Itt kattints a "language" vagyis "nyelv" beállításra és válaszd a magyar nyelvet.

biometrikus aláírás

Kényelmesen bejelentkezhetsz vagy jóváhagyhatod a webtraderben indított tranzakciókat, akár biometrikus aláírással is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kedvencek

Kedvenc értékpapírjaidat a belépést követően azonnal követheted és kényelmesen adhatsz be vételi vagy eladási megbízást.

portfólió

Tekintsd át számláid aktuális értékét, az elért eredményt és a készleten lévő értékpapírokat. Szintén ezen a felületen követheted az aktuálisan nyitott és teljesült megbízásaidat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

befektetésed részletei

Megnézheted az értékpapírjaid bekerülési adatait összesítve, és egyes papírokra tekintve is.

díjcsomagod

Kedvezőbb díjakon szeretnél kereskedni? Kövesd, hogy mekkora forgalom szükséges, hogy aktiválódjanak számodra a magasabb csomagok.

értékpapírok

Keress az értékpapír nevére, ISIN kódjára vagy a Bloomberg tickerre.

rendszeres befektetések

Állítsd be kényelmesen rendszeres befektetéseidet, amennyiben már van aláírt szerződésed.

árszintfigyelés

Kedvenc értékpapírjaid követéséhez beállíthatsz árszintfigyelést. Mivel ez real-time adatok alapján működik, így biztosan nem maradsz le a kedvező beszállási pontokról.

több számla kezelése
Kezelj több fiókot kényelmesen, egy készülékről. Amennyiben jogosult vagy más értékpapírszámlájának a kezelésére, néhány kattintással hozzáadhatod ezt a fiókot is az alkalmazáshoz.