KBC Equitas
2018. október 17. 14:20

Megérkezett a WebBroker Pro

A WebBroker két évvel ezelőtti bevezetése nagy sikert aratott nem csak a felhasználók között, hanem a befektetési szakmában is.
Ügyfeleink kérését meghallgatva a felületet továbbfejlesztettük, így megérkezett az első jelentős kiegészítés a kereskedési felülethez.

 A webes kereskedési rendszerünk első jelentősebb kiegészítése februártól minden ügyfelünk számára elérhető

A WebBroker Pro a jelenleg működő kereskedési rendszer kiegészítése lesz, amely megkönnyíti a piaci ármozgások követését, értékelését, emellett lehetővé teszi a tőzsdei vételi és eladási megbízások gyorsított és egyszerűsített beadását, módosítását.

Használata nem csak a napi szinten kereskedő ügyfeleinket segíti, hanem bárkit, akit érdekelnek a tőzsdei ármozgások, hosszú távú tendenciák.

Hogyan NÉZ KI az új felület?

A fejlesztés célja, hogy a felhasználók villámgyorsan tájékozódhassanak a piaci változásokról és minél gyorsabban le tudják reagálni azokat. A képernyőn kártyákat helyeztetünk el, amik kereskedési információkat tartalmaznak.
Attól függően, hogy hova kattintunk egy kártyán, egyes ajánlati adatok azonnal kitöltésre kerülhetnek.
A villámgyors kereskedés érdekében a megbízások beadásának folyamatát is átalakítottuk, így azok kevesebb adat megadásával is rögzíthetőek lesznek, közvetlenül a kártyákra kattintva.

Milyen funkciók ÉRHETŐEK EL a webbroker pro-ban?

Az új rendszer főbb elemei a munkaterületek és a kártyák. A munkaterület lehetőséget ad, hogy kategórizáljuk a megjelenített kártyákat, amelyeket négy különböző méretben flexibilisen helyezhetünk el a képernyőre.
Nézzük meg, hogy milyen kártyákat használhatunk a hamarosan debütáló felületen.

Ticker Kártya

A kártya a szabadon kiválaszott termék késleltesének megfelelő árfolyamát és napi árváltozását mutatja.
A kártya a kiválasztott termék késleltetésnek megfelelő árfolyamát, napi árváltozását mutatja.

ajánlati könyv kártya

A keskeny és normál méretben is elérhető kártyán a termék ajánlati könyvét, illetve a napi árváltozását lehet megtekinteni. Az ajánlatokra kattintva kényelmesen be tudunk adni megbízást, ahol az ár és a mennyiség már előre ki van töltve.

Grafikon kártya

A normál és széles méretben elhelyezhető kártyán az adott termék árfolyamgrafikonja jelenik meg valamint a legfontosabb árfolyam adatok. A grafikont: oszlop, vonal, gyertya és terület formátumban is megjeleníthetjük.

bét kötéslista kártya

A kártyán a kiválasztott BÉT részvények, késleltetésnek megfelelő kötésinformációi frissülnek. 

kereskedési adatok kártya

A kereskedési ajánlat kártya lehetőséget ad arra, hogy egy felületen teljesen testreszabható módon tekinthetjük át a portfóliónkat, vagy más istrumentumot, amit figyelemmel akarunk kísérni. Az extra széles kártyán 22 különböző oszlopból választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt. 

kell fizetnem a pro funkciókért?

Nem, az új WebBroker Pro minden jelenlegi és új ügyfelünk számára extra díj nélkül elérhető lesz, függetlenül attól, hogy milyen csomagban van. 

Folyamatos fejlesztés

Dolgozunk rajta, hogy az új, Pro felület a lehető legtöbb felhasználási igényt ki tudja elégíteni. A most bemutatott kártyák mellett, olyan fejlesztéseket tervezünk, mint pl. a grafikonrajzoló, de természetesen új kártyák is érkezni fognak. Törekszünk arra, hogy minden fontos változásról értesítést küldjünk ügyfelinknek, így senki sem fog lemaradni az új funkciókról.

HOGYAN TUDOM ELINDÍTANI a WEBBROKER PRO-T?

A szolgáltatás élesítése előtt minden ügyfelünknek küldeni fogunk egy tájékoztató levelet. Az új funkció a következőképpen fog megjelenni a WebBroker felületén:

milyen eszközön működik a webbroker pro?

A WebBroker Pro erőforrás igénye megegyezik a WebBroker felületével, így minden ügyfelünk, aki jelenleg is használja a WebBroker felületét, fennakadás nélkül érheti majd el az új fejlesztést. 
A WebBroker felülettel ellentétben a Pro funkciókat nem mobil eszközökre optimalizáltuk. A maximális felhasználási élmény érdekében, a Pro felületet érdemes nagyobb, magas felbontású monitoron használni. Az ajánlott képrernyőfelbontás: Full HD 1920X1080
 

A WebBroker Pro minimális rendszer-követelményeket a következőek:

  • Win7, Os X 10.6, vagy újabb operációs rendszer
  • Legalább 2GB memória
  • Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge  webböngészők 


Jogi nyilatkozat

A fenti marketingközleményt a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: „KBC Securities”) állította össze. A KBC Securities semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. A marketingközleményben  szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített összeállítását tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. A marketingközleményben  szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Amennyiben a marketingközleményben  a KBC Securities további marketingközleményein alapuló ajánlások szerepelnek, azok soha nem értelmezhetők a kapcsolódó marketingközleményben foglalt iránymutatások nélkül.

A KBC Securities semmilyen módon nem garantálja, hogy a marketingközleményben említett pénzügyi instrumentumok megfelelnek az Ön igényeinek.

A KBC Securities jelen marketingközlemény útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők pénzügyi eszköz jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetéssel kapcsolatos kutatásnak, pénzügyi, adó- vagy jogi tanácsadásnak, így a marketingközleményben szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.

A KBC Securities Magyarországi Fióktelepének működését anyavállalata révén a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA  (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, egyes, jogszabályban nevesített tárgykörök esetében pedig az MNB (Magyar Nemzeti Bank) is jogosult hatáskörében eljárni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a KBC Securities előzetes írásbeli engedélyével lehet a jelen marketingközlemény tartalmát rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni.

A jelen marketingközlemény nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.

A KBC Securities jelen marketingközleményre is kiterjedő módon megfelelő belső eljárásokat dolgozott ki és működtet az összeférhetetlenségi esetek elkerülése, illetve közzététele érdekében. A jelen marketingközlemény készítésében részt vevő személyekre vonatkozó és a marketingközleménnyel kapcsolatos egyéb lényeges információkat a következő oldalon, a linkre kattintva talál: Anyagaink jellemzői, összeférhetetlenségi szabályok 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hasznos tanácsokat küldünk a befektetések sikeres kezeléséhez.