KBC Equitas
2019. január 30. 14:52

A legjobbnak választották a WebBroker kereskedési felületét

Közönségszavazás alapján 2018-ban a WebBroker-t választották az év hazairészvény-kereskedési platformjának.

Idén a KBC Securities WebBroker kereskedési platformja nyerte a Budapest Értéktőzsde legjobb hazai kereskedési felületének járó díjat, mely újfent bizonyítja, hogy a KBC referencia, példaértékű minden fő piacán, így itthon, Magyarországon is.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a nagyközönség dönthette el, melyik platform lesz a 2018-as év legjobb kereskedési felülete. Az ügyfelek visszajelzése alapján 2018-ban több hazai befektetési bankot és szolgáltatót megelőzve a WebBroker-nek sikerült megnyernie ezt a rangos elismerést

Próbálja ki díjnyertes kereskedési felületünket

A 2018-as díjkiosztó gálát 2019. január 17-én, a Budapest Music Centerben tartották. Az első helyért járó díjat Herczku György a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója vette át.

„Ez a díj megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk és hogy folytatnunk kell a folyamatosan változó ügyféligények kielégítését lehetővé tevő fejlesztéseket. Így 2019 első negyedévében érkezik a felület első jelentős kiegészítése, a WebBroker Pro, ami a profi és gyors kereskedéshez kínál egy felhasználóbarát megoldást” – mondta el Gyuri.


Jogi nyilatkozat

A fenti marketingközleményt a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: „KBC Securities”) állította össze. A KBC Securities semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. A marketingközleményben  szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített összeállítását tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. A marketingközleményben  szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Amennyiben a marketingközleményben  a KBC Securities további marketingközleményein alapuló ajánlások szerepelnek, azok soha nem értelmezhetők a kapcsolódó marketingközleményben foglalt iránymutatások nélkül.

A KBC Securities semmilyen módon nem garantálja, hogy a marketingközleményben említett pénzügyi instrumentumok megfelelnek az Ön igényeinek.

A KBC Securities jelen marketingközlemény útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők pénzügyi eszköz jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetéssel kapcsolatos kutatásnak, pénzügyi, adó- vagy jogi tanácsadásnak, így a marketingközleményben szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.

A KBC Securities Magyarországi Fióktelepének működését anyavállalata révén a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA  (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, egyes, jogszabályban nevesített tárgykörök esetében pedig az MNB (Magyar Nemzeti Bank) is jogosult hatáskörében eljárni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a KBC Securities előzetes írásbeli engedélyével lehet a jelen marketingközlemény tartalmát rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni.

A jelen marketingközlemény nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.

A KBC Securities jelen marketingközleményre is kiterjedő módon megfelelő belső eljárásokat dolgozott ki és működtet az összeférhetetlenségi esetek elkerülése, illetve közzététele érdekében. A jelen marketingközlemény készítésében részt vevő személyekre vonatkozó és a marketingközleménnyel kapcsolatos egyéb lényeges információkat a következő oldalon, a linkre kattintva talál: Anyagaink jellemzői, összeférhetetlenségi szabályok 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hasznos tanácsokat küldünk a befektetések sikeres kezeléséhez.