A KBC Securities Magyarországi Fióktelepe tájékoztatja a Tisztelt befektetőket, hogy a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciót indít, amely összhangban a februári rendkívüli tájékoztatással, 5,2 milliárd forint értékű visszavásárlást jelent.
A tranzakcióra június 25-én kerül sor, és a részvényesek az általuk meghatározott áron és mennyiségben ajánlhatják fel a részvényeiket a tranzakció ajánlatgyűjtési szakaszában.

Tájékoztatjuk Önöket,  hogy a 2020.06.25.-én a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukcón csak azon ügyfeleinktől áll módunkban aukciós ajánlatot elfogadni, akik az aukció ideje alatt  (ajánlatgyűjtési szakasz 10.00 órától 13.00 óráig, az ügyletkötési időszak 13.00 órától 15.30 óráig) nem rendelkeznek ugyan azon részvény  mennyiségre vonatkozó aktív eladási megbízással a WebBroker rendszerben.  

Továbbá tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kibocsátó tájékoztatása szerint a az aukció kertetében teljesülő megbízások "OTC" azaz kereskedési helyszínen kívűl kötött megbízásoknak minősülnek.

Aukciós ajánlatát a következő telefonszámok valamelyikén teheti meg az ajánlatgyűjtési időszakban: (+36 1) 483 4023(+36 1) 483 4015; (+36 1) 483 4018

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a telefonon adott megbízások díjterhelése a mindenkori kondícióslista szerint történik.

Elemzés lezárása: 2020-06-15 14:43
Időtartam: N/A

Jogi nyilatkozat

A fenti marketingközleményt a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: „KBC Securities”) állította össze. A KBC Securities semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. A marketingközleményben  szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített összeállítását tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. A marketingközleményben  szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Amennyiben a marketingközleményben  a KBC Securities további marketingközleményein alapuló ajánlások szerepelnek, azok soha nem értelmezhetők a kapcsolódó marketingközleményben foglalt iránymutatások nélkül.

A KBC Securities semmilyen módon nem garantálja, hogy a marketingközleményben említett pénzügyi instrumentumok megfelelnek az Ön igényeinek.

A KBC Securities jelen marketingközlemény útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők pénzügyi eszköz jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetéssel kapcsolatos kutatásnak, pénzügyi, adó- vagy jogi tanácsadásnak, így a marketingközleményben szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.

A KBC Securities Magyarországi Fióktelepének működését anyavállalata révén a belga pénzügyi felügyelet, az FSMA  (Financial Services and Markets Authority) ellenőrzi, egyes, jogszabályban nevesített tárgykörök esetében pedig az MNB (Magyar Nemzeti Bank) is jogosult hatáskörében eljárni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a KBC Securities előzetes írásbeli engedélyével lehet a jelen marketingközlemény tartalmát rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni.

A jelen marketingközlemény nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.

A KBC Securities jelen marketingközleményre is kiterjedő módon megfelelő belső eljárásokat dolgozott ki és működtet az összeférhetetlenségi esetek elkerülése, illetve közzététele érdekében. A jelen marketingközlemény készítésében részt vevő személyekre vonatkozó és a marketingközleménnyel kapcsolatos egyéb lényeges információkat a következő oldalon, a linkre kattintva talál: Anyagaink jellemzői, összeférhetetlenségi szabályok 

Iratkozzon fel napindító levélsorozatunkra!

Tájékozódjon a tőkepiac legfontosabb híreiről és történéseiről! Segítséget kaphat a tőzsdei események követésében és a kereskedésben. Ügyfeleink emellett külön levélben azonnal megkaphatják a legfrissebb elemzéseinket is.