ÉRTÉKPAPÍR INFORMÁCIÓ

KEDVES ÜGYFELÜNK!

Az Európai Parlament és a Tanács 1286/2014/EU úgynevezett PRIIPs rendelete (továbbiakban: Rendelet) alapján a befektetési csomagtermékek esetén (pl: ETF, certifikát, zártvégű befektetési alapok) a befektetési szolgáltatók 2018. január 2-án életbe lépő kötelezettsége, hogy az ügyfelek rendelkezésére bocsássák az úgynevezett Kiemelt Információkat Tartalmazó Dokumentumot (KID), ami többek között az adott termék főbb kockázatairól, költségeiről és egyéb lényeges paramétereiről tartalmaz információkat. A KID dokumentum elkészítése az értékpapír-kibocsátó feladata.

A Fióktelep a fenti kötelezettségének két módon tesz eleget 2018. január 2-től:

  1. A KID-ek elérhetőek lesznek a Webbróker kereskedési rendszerben és ezen az oldalon az alábbi keresővel.
  2. Néhány kiemelt termékkör KID elérhetőségét a Fióktelep emellett ennek az oldalnak az alján lévő hivatkozásokon is biztosítja.

Amennyiben a kereskedni kívánt KID köteles termékhez tartozó KID-et a fenti elérhetőségek egyikén sem találja, azt kérjük, hogy az üzletkötést megelőzően jelezze a KBC Equitas ügyfélszolgált felé az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

  • Telefon: (+36-1) 483-4090
  • E-mail: info@kbcequitas.hu

Ügyfél jelzés esetén a Fióktelep mindent elkövet, hogy az érintett KID-et haladéktalanul beszerezze és a hirdetményben leírt elérhetőségeken közzétegye, továbbá az ügyfél kérésére azt megküldi a bejelentést tevő ügyfelek részére elektronikus formában is.

Ugyanakkor felhívjuk szíves figyelmét, hogy azokkal az értékpapírokkal, ahol a KID nem áll rendelkezésre, és/vagy a kibocsátó azt nem készíti el, a Rendelet alapján a kereskedést nem engedélyezzük.

ÉRTÉKPAPÍR KERESŐ

A KBC Equitas rendszeriben elérhető értékpapírokhoz tartozó információkat az alábbi táblázatban találja.

A szürke keresőmezőben írja be a keresett értékpapír nevét, vagy a szűrők segítségével válassza ki a tőzsdét és az értékpapír típusát, majd a lap alján lapozhat a találatok között.

Az egyes értékpapírokhoz tartozó "Kiemelt Információk Dokumentum" (KID) - amennyiben az szükséges, és rendelkezésre áll - a sor végén lévő ikonra katintva olvasható.

A megjelenő árfolyaminformációk a tőzsdék által szolgáltatott publikus adatokon alapulnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezen az oldalon akkor is késleltetett árfolyam-adatokat lát, ha ön rendelkezik valósidejű árfolyam-adat előfizetéssel.

MÁSHOL HOZZÁFÉRHETŐ, KIEMELT INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZÓ DOKUMENTUMOK ELÉRHETŐSÉGEI: